lauantai 12. joulukuuta 2015

Palkintolankaa

Odotettu Tour-de-Sock-kisan palkintopaketti saapui vihdoin toissapäivänä. Jännityksellä sitä odotin, kun usean muun palkitun paketit olivat jääneet tulliin ja joutuivat niitä sieltä selvittelemään. Yllätys olikin suuri, kun posteljooni soitti ovikelloa ja kantoi paketin kotiin asti - olin olettanut joutuvani sen ainakin postista itse noutamaan.Vähän olin suunnitellut, että jättäisin lankapaketin avaamisen vasta jouluaattoon, mutta kylläpä se kahden viikon odottaminen tuntui vaan ihan turhan pitkältä sitten kun paketti vihdoin oli sylissä. Joten laatikosta nostelin toinen toistaan kauniimman värisiä vyyhtejä esille eikä pohjaa tuntunut tulevan vastaan ollenkaan.Aivan ihania lankoja - näiden parissa voi vielä viettää monet mukavat hetket. Vähän on näitä ihastellessa ollut olo, että joulu taisi tulla etuajassa.Laatikosta löytyi myös kisan henkeen sopiva pyöräilyaiheinen projektipussukka, jossa roikkui sievä pieni polkupyörä sekä silmukkamerkkisetti.

6 kommenttia:

 1. No voi Onnea! Mahtava ja ansaittu palkinto. Noista sitä riittää tikuttamista hetkeksi:)

  VastaaPoista
 2. Melkein rupesi pyörryttämään, kun katselin noita kuvia. Upeita lankoja!

  VastaaPoista
 3. No kyllä vaan ansaittu joulu tuli etuajassa! Aivan ihania lankoja paljastui paketista. Mielenkiinnolla taas odotellaan mitä ihanuuksia näistä neuloutuu tulevina aikoina.

  VastaaPoista
 4. No voi jösses, kuinka upea palkinto!
  Paljon onnea!

  VastaaPoista
 5. No voi jösses, kuinka upea palkinto!
  Paljon onnea!

  VastaaPoista
 6. Öh tuota . . . voiko oikeasti saada noin paljon lankaa palkinnoksi!? Uh huh. Tuosta riittää neulottavaa pitkäksi aikaa.
  Ihania lankoja.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.