maanantai 6. heinäkuuta 2015

Helmeilevä nelosetappi

Näitä helmisukkia odotin varmasti kaikista eniten tourilla tänä vuonna. Vähän sitten petyin mallin ilmestyttyä, kun sukat muistuttivat aika tavalla viimevuotisia tourin helmisukkia (suunnittelijakin oli sama). Muutenkin malli oli vähän yksitoikkoinen. Eipähän tarvinnut kaaviota vilkuilla parin ensimmäisen toiston jälkeen.

Uutena juttuna tässä tuli minulle silmukoiden luontitapa: Tubular Cast on. Malli julkaistiin torstaiaamuna puoli viiden aikaan ja kun en todellakaan ole mikään aamuihminen ei aivoni tuntuneet toimivan siihen vuorokauden aikaan vielä lainkaan ja sain kulutettua ensimmäisen sukan silmukoiden luomiseen toista tuntia. Ehkä johonkin toiseen aikaan päivästä olisi alku ollut vauhdikkaampi.

Muutenkaan en oikeastaan koko sukkaparin aikana päässyt sellaiseen kunnon vauhdikkaaseen flow-tilaan. Ehkä taustalla oli mallin tylsyys ja varmaan osittain jo hiukan vaivaava kisaväsymys. Mutta tasaiseen tahtiin ja ilman suurempia purkamisia sukat valmistuivat ja valmista tuli hieman ennen kahdeksaa illalla. Sijoituin kolmanneksi tällä etapilla. Sukissa oli vaihtoehtona laittaa helmiä pelkästään varteen tai sitten koko sukan matkalle. Mikäli helmitti koko sukan (kuten minä tein) sai kaksi bonuspistettä.


Tällä etapilla käytin eka kerran sponsorilankaa (ja siitä tulee bonuspiste joukkueelle). Vyyhti on viime kesän tourin palkintolankoja. Kaunis väri ja pehmoinen - vähän harmittaa, kun sukista tuli itselleni (taas kerran) liian pienet. Olisinhan voinut purkaa kärjet ja jatkaa vähän nyt jälkikäteen, mutta luovuin siitä ajatuksesta, kun varretkin tuntuivat makuuni hiukan liian lyhyiltä.

Malli: From A Distance
Lanka: Invictus Yarn Adventure
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz -  sukkikset
Langanmenekki: 69 g2 kommenttia:

  1. Tylsää, helppoa, yksitoikkoista... ja minulta ei kyllä moiset onnistuisi. Kauniita ovat kuin mitkä kuten tuolla edelläkin olevat ja sitä ennen jne. Olet tosi taitava.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.