torstai 25. kesäkuuta 2015

Kuplii

Tourin kolmoskierroksen ohje julkaistiin sunnuntaiaamuna kahdeksalta. Tällä kertaa oli vuorossa aika simppelin näköinen pitsi-/palmikkokuvioinen sukka. Omalla kohdallani sattui vaan olemaan ongelmia kotona eikä ajatukset oikein pysyneet sukan kutomisessa, joten sukat edistyivät hitaammalla vauhdilla kuin mihin olisin normaalisti pystynyt. Välistä teki mieli jättää koko sukantekele ja luovuttaa, mutta sisulla painoin loppuun saakka.

Paljon jouduin sukkia purkamaan, nostelemaan pudonneita silmukoita, korjailemaan väärinpäin olevia palmikonkiertoja jne. ennenkuin oli sukkapari valmiina. Hiukan ennen puolta kymmentä illalla pääsin lähettämään sähköpostin. Ja kuten arvelinkin oli siinä vaiheessa valmistuneiden kuvaketjussa jo useita valmiita pareja. Olin tällä etapilla kahdeksas. Olen siihen sijoitukseen tyytyväinen ja ylipäätään tyytyväinen siihen, että sain puristettua sukat valmiiksi kurjasta olostani huolimatta.

Näistäkin sukista tuli liian pienet omiin jalkoihini. Minimimitoilla olisi tullut todella minisukat, tein yhden kuplarivin enemmän, kuin vähimmäisvaatimuksissa oli, että sain järkevän kokoiset sukat.

Malli: Touring Bubbles
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkikset
Langanmenekki: 66 g


3 kommenttia:

  1. Vastuksista huolimatta todella kauniit sukat.

    VastaaPoista
  2. Ihania saippuakuplia tuossa ekassa kuvassa <3
    Hienot sukat vastustelusta huolimatta - ja kuitenkin melkomoisen nopeasti.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.