keskiviikko 16. tammikuuta 2019

Naapurin Janne

Sukka-Finlandian eka etappi pyörähti käyntiin loppiaisaamuna klo 9. Olen mukana Ravelryn Lankalaatikko-ryhmän Marja-Liisat joukkueessa, mutta tarkoitus on osallistua kisaan löysin rantein. Niinpä en loppiaisena ollut edes vielä herännyt, kun ohje julkaistiin - enkä ollut lankoja valmiiksi valinnut.



Eka mallina oli Neulistin eli Anna Johannan suunnittelemat palmikkosukat. Neulistin Missä neuloimme kerran - blogista voi lukea sukkamallin syntytarinan. Sukissa on varressa kaunis palmikkokuvio takana ja se jatkuu myös kantalappuun. Kantalapun reunasta poimituista silmukoista lähtee molemmilta puolilta palmikot, jotka kaartuvat jalkapöydän päälle. Kivan mielenkiintoinen oli nämä sukat kutoa.


Malli: Naapurin Janne
Lanka: Adlibris Socki Fine
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkapuikot
Langanmenekki: 58 g

Nyt odotellaan kakkosetappia, joka alkaa perjantaina klo 14. Tälläkin kerralla aion valita langan vasta sitten, kun olen nähnyt ohjeen.

2 kommenttia:

  1. Tulipa kivat sukat!
    Itselläni nämä jäi keskeneräisiksi kun tuo takaosan kaunis palmikkokuvio erottui tosi huonosti käyttämästäni meleeratusta langasta. Kun muutenkin osallistun vain kannatusmielessä ja työn alla on kaikenlaista muutakin, odottelen rauhassa että vastaan tulee lanka josta haluan nämä tehdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä näistä sukista tulee kauneimmat yksivärisestä langasta. Itsekin olen päättänyt, että jos joku malli ei innosta tai muuten vastustaa, jätän sitten tekemättä.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.