lauantai 23. helmikuuta 2019

13 muistoa

On taas se aika vuodesta että Sock Madness on käynnistymässä. Ilmoittautuminen on menossa ja itse laitoin ilmoittautumisen jo helmikuun alkupäivinä. En osaa noista kilpailuista pois pysyä, on niin mukava aina odotella millainen ohje sieltä tuleekaan ja neuloa sukkia yhdessä. Tänä vuonna en kyllä sukkahullutuksessakaan aio kilpailla. Neulon sen mikä huvittaa, jos tulee sellaisia malleja, jotka ei miellytä yhtään voin jättää sukat tekemättäkin.

Malli: 13 Memories
Lanka: Fingering-sukkalankajämät
Puikot: 3 mm Knit Pro Karbonz - sukkapuikot
Langanmenekki: 77 g
Lämmittelysukkaohjeena saatiin jämälankasukat, joihin voi käyttää 13 erilaista jämää (tai vaikka 26 jämää, jos tekee eripariset sukat). Itse valikoin jämälaatikosta jämiä ajatuksena väriliuku punaisesta siniseen/vihertävään. Näitä oli kiva tehdä, kun sukan ilme muuttui koko ajan värin vaihtuessa. Ja kivat sukat tuli.



Nyt odotellaan sitten maaliskuun alkua ja karsintasukkaohjeen julkaisua.

7 kommenttia:

  1. Oletpa kauniisti värit laitellut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä hyvä malli käyttää jämiä.

      Poista
  2. Minä en ole koskaan tuohon sukkahullutukseen osallistunut, mutta nyt harkitsen, kun ei kesällä Touriakaan ole. Se ilmoittauminen vaan vähän stresaa, kun siinä pitäisi selitellä niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa lähetä sukkahullutukseen mukaan. Ilmoittautumisessa käsittääkseni riittää kun kertoo miten nopeasti pystyy sukat neulomaan, että pääsisi mahdollisimman sopivaan joukkueeseen.

      Poista
  3. Piti vielä sanoa, että sukistasi tuli hienot. =)

    VastaaPoista
  4. Upeat sukat! Tämä on kyllä hauska malli. Tämän takia vähän tekisi mieli ilmoittautua, vaikka olen päättänyt etten osallistu tänäkään vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukaan vain, eihän sitä tiedä kuinka ihania malleja sieltä on muitakin tulossa.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.