tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kesäkimppu hangella

Novita myi Nalle Kukkaketoa alennuksella klubikaupassa ja sorruin sitten tilamaan iloisen väristä Kesäkimppua kilon verran. Tilausta tehdessä oli ajatuksena, että tekisin niistä itselleni villatakin/-paidan, mutta sen jälkeen kun langat olivat saapuneet ja lankapussi makoili sohvalla alkoivat kerät vaatiakin pääsyä huiviksi. Totesin, että tämänkin talven käytössä ollut "sohvannurkkaankääriytymishuivini" alkaa olla aikamoisen virttynyt ja kulahtanut, että ensi talveksi voisi uuden kutoa. Mallia haeskelin ympäri nettiä, mutta palasin kuitenkin samaan, tuttuun malliin, jolla entinenkin lämmittäjä on tehty. Tuntui, ettei mikään malli oikein soveltunut kirjavalle langalle, halusin kuitenkin huiviin jotakin kuviota. Ja halusin huivista myös kolmion mallisen, että voin tarvittaessa sitaista kulmat selän taakse - jos vaikka huivi harteilla haluaisin jotain muutakin puuhata kuin istua sohvannurkassa kutomassa.

Tänään sain vihdoin sitten huivista muutaman kuvan pihalla otetuksi - tuollaisen valtavan huivin kuvaaminen on aina oma haasteensa. Kokoa huivissa riittää (hyvä että riittää, että siihen voi sitten kunnolla kääriytyä), siipiväli on yli 2 metriä. Ja värit on ihanat!


Malli: Feather and Fan Comfort Shawl
Lanka: Novita Nalle Kukkaketo Kesäkimppu
Puikot: 4 mm Knittarin pyöröt
Langanmenekki: 623 g


9 kommenttia:

 1. Kukkaketo-lanka sopii erittäin hyvin sinun huiviisi. Upea lopputulos!

  VastaaPoista
 2. No onpa mahtava huivi, niin väreiltään kuin kooltaankin!

  VastaaPoista
 3. Pätkärääkätty Novita kerrankin jalossa muodossa!

  VastaaPoista
 4. Kaunis huivi ja edellisen postauksen sukat on niin kevättä kuin sukat vaan voi olla. Ihanaa väriloistoa molemmissa :)

  VastaaPoista
 5. Onpa siinä oikein ihana ja pirteän värinen huivi :)

  VastaaPoista
 6. Tulipa kukkakedosta kaunis huivi. :)

  Hetken aikaa olen blogiasi jo lukenut ennen kuin tunnistin sinut. Täältä lähettää terveisiä veljentyttö etelästä. :)

  VastaaPoista
 7. Kaunis huivi eikä ollenkaan räikeä värikkyydestään huolimatta. Itsekin olen tätä huivimallia katsellut ja toteutuksesi nähdessäni varmasti hyppäsi pari pykälää ylöspäin to do -listalla.

  VastaaPoista
 8. Aivan upea!!!!!! Kyllä kelpaa tuohon kääriytyä!!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.