sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Lapin vanttuut ja kevään ensimmäisiä kukkasia

Perjantaina sain tilauksen Lapin lapasista ja lupasin tehdä ne viikonlopun aikana, että saan maanantaina postiin. Tänä aamuna viimeistelin lapaset ja kävin kuvaamassa ulkona ihanassa keväisessä auringonpaisteessa. Nämä lapaset ovat hiukan pienemmät mitä normaalisti teen - tarkoitettu pieneen naisen käteen.

Malli: oma
Lanka: Novita Nalle (+Maija)
Puikot: 3 mm bambuiset sukkikset
Langanmenekki: 76 g
Lapasten tekeminen oli hiukan pakkopullaa, kun muutama päivä sitten löysin ihanan näköisen peiton, jota virkataan joka viikko tulevien ohjeiden mukaan. Sitä aloin virkata seiskaveikan jämistä. Peiton virkkaaminen on alkanut jo tammikuussa (mutta jatkuu toukokuun loppuun), joten minulla on hiukan kirittävää, että saan muut kiinni. Joten lapaset taisivat valmistua nopeasti siitäkin syystä, että koko ajan poltteli päästä takaisin peittoprojektin kimppuun. Nappasin peitontekeestäkin kuvan aurinkoisella hangella ja siellähän se loisti kevään ensimmäisinä kukkasina.


Näitten virkattujen kukkasten myötä toivottelen kaikille

HYVÄÄ NAISTENPÄIVÄÄ!

4 kommenttia:

  1. Lapinlapaset on yksi kauneimmista lapasmalleista, pitäisi joskus minunkin opetella tuo malli. Peitosta tulee huikean kaunis. Kävin katsomassa ohjetta ja tuo ei ihan äkkiä valmistukkaan. Sitä on varmaan mukava tehdäkkin ja on kyllä vaivansa arvoinen lopputulos.

    VastaaPoista
  2. Nätit Lapin lapaset olet saanut valmiiksi kuitenkin, vaikka peittoa onkin tehnyt mieli tehdä. Ihastuttava peitto tulossa :)

    VastaaPoista
  3. Lapasissa on hienot värit, mutta peitossa vieläkin hienommat. Harmi, että on virkkausprojekti. Tekisi mieli tehdä itsekin, mutta vahingosta viisastuneena, en aloita. Virkkaus ei ole minun juttuja.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.