keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Palmikkohulluttelua

Sukkahulluttelun toisen kierroksen ohje tuli sähköpostiin viime perjantai-iltana vähän ennen kymmentä.Olin valmistautunut aloittamaan heti ohjeen tullessa eli langat ja puikot odottelivat valmiina. Iloinen yllätys oli, kun ohjeesta paljastui palmikoita (ja paljon!) - tykkään niiden tekemisestä todella paljon.

Ja kun sukan alkuun sain en meinannut malttaa nukkumaan lähteä lainkaan. Neljän jälkeen annoin vihdoin periksi järjen äänelle ja kömmin mieheen viereen makuuhuoneen puolella. Siinä vaiheessa olin aloitellut kärkikavennuksia ensimmäiseen sukkaan.

Aamulla en osannut unia jatkaa, kun mies heräili kahdeksan aikoihin ja niinpä siirryin kutimen pariin sohvalle. Mitenkään hullun kiilto silmissä en lauantaina kutonut, vaan olipa siinä aikaa vilkuilla välillä mm. Ravelryn keskustelujakin. Kuuden aikoihin illansuussa oli sukkapari valmiina - sopivasti sain vielä päivänvalolla kuvat otettua.

Tämä oli kiva malli kutoa ja sillä oli varmaan omaan kutomisnopeuteeni vaikutusta. Mikäli malli olisi ollut vähemmän innostava olisin varmaan kutonut sen vähän "rennommalla" aikataululla. Tosin meidän joukkueemme näyttää olevan täynnä nopeita kutojia ja kaikki 32 jatkopaikkaa tulivat täyteen reilussa 4 vuorokaudessa, joten mihinkään suurempaam rentoiluun ei ollut tällä ekalla pudotuskierroksellakaan varaa, jos aikoi jatkoon päästä.


Malli: Cable Madness
Lanka: Drops Fabel
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkikset
Langanmenekki: 68 g
 Sophiekin on edistynyt: saanut lisää kokoa ja kukkasia. Tämä on mielenkiintoinen projekti, kun ei lopputuloksesta vielä tiedä. Oma syynsä sukkien nopeaan valmistumiseen oli tässäkin, kun halusin sunnuntaina jatkamaan virkkausta heti kun uusi ohjeenpalanen ilmestyy.


2 kommenttia:

  1. Huh huh, mikä vauhti! Muista nyt kuitenkin nukkua tarpeeksi, ettet sairastu. Ihana lopputulos! Kaunis on tuo Sophiekin. Mikä siitä mahtaa tulla?

    VastaaPoista
  2. Kiva malli sukille. Kisaa on mielenkiintoista seurata näin sivusta, ihan osallistumatta. Onhan meillä suomalaisilla viime kesän jälkeen Maine :-D

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.