maanantai 27. elokuuta 2018

Raitasukat

Tässäpä nyt ne mainitsemani valmistuneet sukat. Kahden muun sukkaparin jämistä tein raitasukat. Ovat ihan vain perussukat varresta aloitettuna ranskalaisella kantapäällä. Kärjessä leveä nauhakavennus. Välillä on niin rentouttavaa tehdä tälläisiä "aivottomia" neuleita. Näistä tuli kyllä kauniit - menevät myyntiin.


Malli: Perussukka
Lanka: Drops Fable (pun.) + Adlibris Socki Fine (v.pun)
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Zingit
Langanmenekki: 65 g
Kiitokset kaikille kommentoinelle ja muillekin täällä käyneille. Kiva huomata, että vielä täällä käydään. Osaisiko joku kertoa missä vika, etten saa kommenteista ilmoitusta sähköpostiini niin kuin ennen taukoa sain? Asetuksissa olen määritellyt, että niin pitäisi tapahtua, mutta eipä vaan näytä toimivan enää

4 kommenttia:

  1. On kyllä nätit sukat. Tuo on joku Bloggerin bugi, ettei kommenteista tule enää sähköposteja vaikka pitäisi. Ei ole tullut enää muutamaan kuukauteen. Yksi keino saada kommenteista sähköposti ilmoitus on klikata rasti tuonne kommentti boxin alapuolella olevaan ilmoita ruutuun. Se vain pitää muistaa tehdä joka postaukselle erikseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä. Täytyy yrittää muistaa laittaa tuo rasti niin huomaisi sitten uudet kommentit helpommin, kun saa niistä ilmoituksen.

      Poista
  2. Ihanan väriset raitasukat :)
    Mulla oli myös nyt jonkin aikaa ettei tullut ilmoituksia, mutta ihan vasta tuli sähköpostiin viesti, että haluanko vielä ilmoitukset spostiin ja sitä kautta sain muutettua sen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle tuli myös se sähköposti ja kun vahvistin sen näyttää kommentit taas tulevan sähköpostiin.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.