torstai 23. elokuuta 2018

Täällä taas

Tässä on ollut pitkän pitkä tauko. Jotenkin väsyin tämän blogin kirjoittamiseen, päivittäminen oli sellaista pakkopullaa ja päätinkin sitten, että pidän taukoa ja palaan blogin pariin kun siltä tuntuu. Nyt olen jo jonkin aikaa miettinyt, että ehkä voisin herätellä tätä henkiin. Jos nyt enää ketään on lukemassa - onhan nämä käsityöblogit vähentyneet rajusti viime aikoina. Vaihtoehdoksi olen minäkin miettinyt instagram-tiliä, mutta se ei jotenkin tunnu omalta. Tai enhän tiedä kun en ole koskaan kokeillut, muta toistaiseksi ainakin on kynnys ollut liian korkea sen tilin luomiseksi.

Ihan tasaiseen tahtiin on neuleita syntynyt tämänkin puolentoista vuoden kuluessa minkä olen blogitaukoa pitänyt. Viimeiseksi jääneessä postauksessa esittelin sukkahullutuksen sukkia Kisasukkia on syntynyt senkin jälkeen monen monta paria, kun tuon hullutuksen jälkeen oli TdS, talvella osallistuin Sukka-Finlandiaan ja sitten taas sukkahullutukseen ja tällä hetkellä on Tour-de-Sock menossa viidennessä etapissa. Viimeinen etappi siitä käynnistyy syyskuun ekana päivänä.

Tourin viidennen etapin sukkina oli kaunis palmikko/pitsimalli. Näissä tehtiin aloitukseen tuollainen piparkakkureunus - taas tuli opittua jotain uutta. Aika perussukat muuten, kiilakavennukset tosin tehtiin pohjassa. Oli tosi kiva malli neuloa - tykkäsin.


Malli: Flibbertigibbet
Lanka: Adlibris Socki Fine
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz
Langanmenekki:  63 g


Näiden jälkeen onkin valmistunut yksi sukkapari, mutta se on vielä blokkereilla eikä siitä ole kuvia, joten sen esittelen sitten myöhemmin. Jospa tämä bloggaaminen lähtisi tästä taas käyntiin.

4 kommenttia:

  1. Kauniit sukat, sekä malli että lanka.

    VastaaPoista
  2. Kauniit sukat! Kiva, kun palasit taas bloggaamaan.

    VastaaPoista
  3. Kauniit! Ja kiva kun palasit, kyllä täällä lukemassa käydään. :)

    VastaaPoista
  4. Hienoa, että palasit linjoille. Moni tauolle jäänyt on jäänyt sille tielleen. Jospa nyt tauon jälkeen taas innostut blogkirjoittamaan ja käsitöitä näyttämään. Mukavaa loppukesää!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.