torstai 4. lokakuuta 2018

Sukka-arvonta Plan A

Seuraava sukkapari arvottavaksi. Tämä on viime kesän TdS:n ykkösetapin malli Plan A. Tähän oli suosituksena ennen etapin alkua kirjava lanka ja niinpä kerin tämän valkoinen/vihreä/lilakirjavan langan valmiiksi. Olisi kannattanut valita yksivärinen lanka, nyt vähän hukkuu pitsikuvio tuohon langan kirjavuuteen. Muuten kyllä oli kiva malli ja ihan kivat tuli näistä kirjavistakin sukista.


Lankana näissä on käsinvärjätty Cauldron's Path Yarns Frost Moon värissä nimeltä "It's my party and I'll dye if I want to". Lanka on 75 % merinoa, 20 % polyamidia ja 5 % stellinaa. Eli siis langassa on mukana kimalletta vaikka se ei kuvissa näykään (eikä luonnossakaan kovin voimakkaasti). Kokoa sukkaparilla on n. 38-39.


Jos haluaisit tarjota näille sukille kodin, jätä kommenttia tähän postaukseen perjantaihin 19.10. klo 15 mennessä ja olet mukana arvonnassa. Pyrin suorittamaan arvonnan perjantai-iltana (tai viimeistään viikonlopun aikana) ja ilmoitan voittajan täällä blogissa. Otan myös suoraan voittajaan yhteyttä mikäli kommentissa on joku yhteystieto.Onnea kaikille arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat, tervetuloa meille :)

  VastaaPoista
 2. Mukana sukka-arvonnassa!
  Hyvän kodin saavat täältä :)

  VastaaPoista
 3. Ihanasti lämmittäisi minunkin jalkojani.
  Hyvää syksyä sinulle!
  rakuitti@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kauniit on sukat, täälläkin niille hyvä koti tarjottais...

  VastaaPoista
 5. Kaikki villasukat alkavat olla puhki, ja itse neuloo vain toisille, joten mukana arvonnassa. ( Anne) tiedot kalenteri vaihdossa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.