torstai 2. toukokuuta 2019

Sock Madness kierros kolme sekä kakkoskierroksen bonus

Sukkahullutuksessa on tällä hetkellä käynnissä kolmoskierros. Omat sukkani aloitin vasta miltei vuorokauden kuluttua ohjeen julkaisusta ja muutenkin yritin hidastella, mutta siitä huolimatta päädyin vielä jatkoon seuraavalle kierrokselle.



 Sukat aloitettiin kärjestä sädelisäyksillä, jotka tehtiin varsin nopeassa tahdissa, joten kärjestä tuli auttamatta vähän pussittava. Jalkapöydän päälle tuli runsas pitsi- ja palmikkokuviointi. Kantapää tehtiin "nurinpäin": kantalappu kantapään alle ja kiilakavennukset nilkkaan. Ja varressa jatkui edessä sama pitsi/palmikko ja takaosaan tehtiin vielä lisää kuvioita. Kovasti sai siis näissä sukissa silmukoita näprätä suuntaan jos toiseenkin, mutta kuvio oli onneksi niin yksinkertainen että sen oppi äkkiä ulkoa. Varrensuun resorin lopuksi silmukat pääteltiin helmillä koristellulla nirkkopäättelyllä.

Malli: Inky Madness
Lanka: Adlibeis Socki Fine
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkapuikot
Langanmenekki: 83 g
Ennen kolmoskierroksen käynnistymista sain valmiiksi myös edellisen kierroksen bonussukat, joissa oli yksinkertainen pitsikuvio ja valepalmikkoa. Muutoin ovatkin aikalailla kärjestä aloitettu perussukka tiimalasikantapäällä. Sellaiset mukavan rennot neulottavat. Ainoa erikoisuus näissä sukissa oli ohjeen mukainen kärkialoitus, joka oli minulle aivan uusi. Ihan toimiva tapa, mutta ei siitä minulle uutta lempparia tullut.



Malli: Aka Woolhoney
Lanka: Adlibris Socki Fine
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkapuikot
Langanmenekki: 72 g


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.