tiistai 18. syyskuuta 2018

Miesten sukkia

Kahdet miesten sukat on vielä täällä esittelemättä, vaikka ovatkin jo viikko-pari sitten valmistuneet.

Raitasukat tein tilauksesta, ovat kokoa 46. Näin isojen sukkien tekeminen tuntuu aina niin hullulta, kun ovat niin jättimäisen kokoiset. Mutta niin vain tuntui nämäkin olevan saajalleen sopivat. Seiskaveikasta kuitenkin noinkin isot syntyy aika nopsasti.

Malli: perussukka
Lanka: Novita 7 veljestä
Puikot: 3,5 mm Knit Pro Shymponie - sukkapuikot
Langanmenekki: 140 g


Toiset miesten sukat laitoin puikoille hetkellä kun tarvitsin aivotonta neuletta. Menevät siis myyntivarastoon. Näissä itsestään raidoittuvissa langoissa on aina se ongelma, että värien tasaaminen on monesti hankalaa ja jos ei tasaa näyttää siltä kun olisi vahingossa raidat lipsahtaneet eri tahtiin. Tällä kertaa päätin yrittää tasata ja aika hyvin siinä onnistuin. Vain pienen pätkän lankaa jouduin ottamaan kantapään jälkeen pois toisesta sukasta, ettei jalkapöydän päälle olisi tullut tuota turkoosia.

Malli: perussukka
Lanka: Regia 6-fädig Vulcano Color
Puikot: 3 mm Knit Pro Zing - sukkapuikot
Langanmenekki: 106 g

Joulukalenterivaihtoon ennättää vielä ilmoittautumaan torstaihin saakka. Mukaan mahtuu vielä mainiosti, joten laita ilmoittautumista tulemaan, jos vaihto kiinnostaa.
4 kommenttia:

 1. Kiva kun mieskin haluaa väriä sukkiinsa. Minulta tilattiin kerran Minion-sukat numero 48, ei kaikki isot miehet halua pelkkää harmaata =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi kiva yllätys noissa tilaustyösukissa tuo punainen. Niitä harmaita miesten (ja naistenkin) sukkia saa tehdä ihan kyllästymiseen asti.

   Poista
 2. KAuniita ovat! Komppaan Sudea, miehetkin haluavat muuta väriä, kuin aina harmaata ja mustaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi löytyy niitä värikkäiden sukkien käyttäjiäkin. Oma mieheni myös käyttää sujuvasti kaiken värisiä sukkia.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.