perjantai 21. syyskuuta 2018

Joulukalenterivaihdon parit jaettu

Suoritin tänään joulukalenterivaihtoparien jakamisen. Ihan arpomalla parit jaoin, huomioiden tietenkin allergiat. Parin tiedot on lähetetty kaikille sähköpostilla, joten jos et ole viestiä saanut, ilmoittelethan.


Kiitos kaikille mukaan lähteneille - vaihtoon tuli yhteensä 11 osallistujaa. Nyt aletaan kokoilla kalentereita, tässä on parisen kuukautta miettiä ja hankkia luukkuihin täytettä.7 kommenttia:

 1. En saanut parin tietoja :( nalle-puh.06@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Innolla olen jo suunnittelemassa kalenteria =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Toivottelen mukavia hetkiä puuhan parissa.

   Poista
 3. Voisitko laittaa linkkilistan osallistujista, että voimme seurata kaikkien (joulu)elämää. Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Ei paljon innosta lähteä tämmöisiin enää mukaan, kun toinen osapuoli ei päivitä mitään, eikä mitenkään huomioi koko juttua. ;(
  Moniko yhdestätoista on muka pitänyt bloginsa ajantasalla ja kertonut lahjoistaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän vaihdon edellytyksenä ei ole ollut omistaa blogia tai ylipäätään esitellä joulukalenterista saamiaan yllätyksiä netissä missään kanavalla. Jokainen voi tehdä niin jos tahtoo, mutta pakko ei ole.
   Vaihdon tarkoitus on tuoda iloa joulunodotukseen lähettämällä toiselle kalenteri. Jokaiselta odottaisi kyllä kiitosta saamastaan kalenterista jollakin tavoin, mutta se että joka päivä pitäisi kuvata ja esitellä mitä on saanut voi joillekin tuoda enemmän stressiä kuin iloa eikä minusta ole sitä kohtuullista vaatia.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.