lauantai 15. syyskuuta 2018

Sukka-arvonta

Minulla on noiden sukkakilpailujen myötä kertynyt kasa kotia ja käyttäjää vailla olevia sukkia. Voisin siis aina silloin tällöin arpoa niitä täällä blogissa, jos niille siten löytyisi adoptiokodit.

Ensimmäisenä laitan arvontaan sukkahullutuksen eka kierroksen sukat. Mallin nimi on Blackberry Socks. Nämä on sileät perussukat, joissa on varressa kirjailtu oksakuvio, jossa on tuollaiset helmisykeröt "marjoina".  Koko näillä on n. 41-42 (kuvassa on minun numero 40 jalassa, vähän on reilut), lanka on Dropsin Fabelia.


Mikäli haluat osallistua arvontaan, jätä kommentti tämän postauksen alle 30.9. klo 12 mennessä. Jätä kommenttiin joku yhteystieto (sähköpostiosoite, linkki blogiin tms.), jotta voin ilmoittaa voitosta.Onnea kaikille arvontaan!

7 kommenttia:

 1. Voi hyvät hyttyrät miten kauniit. Minun jalkaani sopivat talvella kun tarvii olla toiset sukat alla.

  VastaaPoista
 2. Kauniit sukat, sopivat näin ruska-ajan alkuun.

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat, arvonnassa mukana :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Kotisukistani onkin kantapäät puhki, joten tietty mukana!

  VastaaPoista
 5. Arvonnassa mukana! Weba
  http://neulajavasara.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Arvonnassa mukana! Aivan ihanat, syksyiset sukat!♥
  Tua
  https://1000sanaa.vuodatus.net/

  VastaaPoista
 7. Minäkin osallistun arvontaan, tosin en itseni vaan ystäväni Sadun puolesta. Sukat ovat ihan "hänen näköiset"; tuo syksyinen väritys on kaunis.
  Minulle nämä olisivat valitettavasti liian suuret ja jonkinlainen versio sukista löytyy itseltänikin, kun olin keväällä ekaa kertaa mukana sukkahullutuksessa. Jos onni osuu kohdalle, minut tavoittaa vaikkapa Ravelryn kautta, olen siellä teehuone.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.