perjantai 20. toukokuuta 2016

Jäistä sadetta

Sukkahullutuksen viiden kierros pyörähti käyntiin viime lauantaiaamuna. Juuri ennätin nousta ylös ja olin pukemassa, kun puhelin piippasi viestin merkiksi. Joten pääsin tarttumaan puikkoihin heti aamutoimien jälkeen.Malli näytti ensikatsomalla aika simppeliltä. Alkuun tehtiin kontrastivärillä nurjana neulottu reunus, joka taitettiin kaksinkerroin putkiloksi. Sitten pienen joustimen pätkän jälkeen alkoi "jääpisaroiden" vääntäminen. Ja niitä saikin sitten vääntää kädet kipeiksi täydelliseen kyllästymiseen asti. Jokaisen "pisaran" kohdalla lisättiin 5 silmukkaa muutaman kerroksen ajaksi, joten silmukoita oli puikoilla reilusti. Ja kun tehtiin nurjaa, kierrettyjä silmukoita ja 5 silmukan yhteenkavennuksia joutui kädet tosi koville. Koskaan ennen ei ole minulla neuloessa kipeytyneet kädet niin kovasti kuin näissä.


Sisulla kuitenkin tikuttelin sukkia eteenpäin. Motivaatiota oli lyttäämässä sekin, että kun sukkien perussilmukkamäärä oli jo 72, tiesin sukista tulevan väkisin aikamoisen löysät naisen jalkaan. Siis oli vähän sellainen olo tekeekö tässä ihan turhaa työtä. Onneksi oli oheisviihdettä tarjolla pitkin päivää ja pitkälle yöhön jääkiekon, formulan ja euroviisujen muodossa. Toiveena oli saada sukat valmiiksi euroviisujen loppumiseen mennessä, mutta eipä onnistunut. Noin neljän aikoihin aamuyöstä pääsin ottamaan kuvat ja lähettämään sähköpostia.

Malli; Eisregen
Lanka: Drops Fabel^
Puikot: 2,25 mm Knit Pro Karbonz - sukkikset
Langanmenekki: 93 g

Löysät sukista tuli, mutta ovat kyllä kivan tuntuiset jalassa. Toimivat varmaan ihan hyvin kotisukkina tai yösukkina. Kuvio on kanssaneulojissa herättänyt vaikka minkämoisia mielleyhtymiä, mutta minusta se on aika kaunis - ainakin näin valkoisena.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.