tiistai 10. toukokuuta 2016

Sukkahotelli (arvauskilpailu + arvonta)

Mitä tehdä kun sukkakorit pursuvat yli äyräidensä ja "sen oikean" sukkaparin löytäminen kasasta on tuskallinen tehtävä? Täytyy tietysti miettiä uutta asuinpaikkaa sukille ja perustaa vaikka sukkahotelli, jossa on jokaiselle parille oma tilansa. Mies teki minulle lipastonlaatikoihin tälläiset lokerikot ja nyt on sukat hyvässä järjestyksessä. Sieltä on helppo valita sukat jalkaan laitettavaksi ja sinne on helppo sujauttaa pyykistä puhtaat. Lisäksi minulla on "lupa" tehdä uusia sukkia niin kauan kuin hotellissa riittää tyhjää tilaa.Mutta koska kaikilla ei ehkä ole yhtä pursuavia sukkakoreja kuin minulla, ajattelin järjestää pienen arvauskilpailun/avonna, jonka voittajille teen sukat. 

Eli tehtävänä on arvata kuinka monta sukkaparia on koreissa/kasassa kahdessa ylimmässä kuvassa. Molemmissa kuvissa on siis samat sukat, alemmassa kuvassa korit on kipattu kasaksi sängyn päälle. 

Lähimmäksi arvanneelle lupaan tehdä sukat jostakin allaolevan kuvan langasta. Voittaja voi siis valita näistä kolmesta vyyhdistä mieluisimman sekä myös mieluisimman mallin alempana esiteltävistä sukkamalleista (sukkien kuvat eivät ole omiani, vaan ohjeiden sivulta poimittuja).


Vasemmalla Sweetgeorgia Tough love sock (80 % superwash merino wool, 20 % nylon

Keskellä Alina Shea Creations Frost Moon (75/20/5 superwash merino/nylon/stellina) Tässä on siis mukana kimalletta.

Oikealla Indigo Dragonfly Merino Nylon Sock (80 % superwash merino, 20 % nylon)


Ja näistä kolmesat sukkamallista saa voittaja valita haluamansa:

Jätä arvaukseksi kommenttina tähän postaukseen. Aikaa osallistua on ensi tiistaihin 17.5. klo 12 saakka. Sukkien oikean määrän - ja voittajan - kerron mahdollisimman pian em. ajankohdan jälkeen. Mikäli osallistut anonyymina, jätäthän kommenttiisi sähköpostiosoitteesi tai muun yhteystiedon mistä sinut tavoittaa.

Lisäksi arvon kaikkien arvauksen jättäneiden kesken jämälankasukat, jotka teen voittajan toivomassa koossa. Myös väritoiveita voin yrittää toteuttaa jämälankalaatikkoni puitteissa. Sukkien mallina perussukka yhden kerroksen spiraaliraidalla kuten alla olevan kuvan kahdessa sukkaparissa.


Onnea arvauksiin kaikille!

21 kommenttia:

 1. Piti vielä sanomani, että ompas oivallinen sukkahotelli!

  VastaaPoista
 2. 30 paria!
  Keskimmäinen lanka ja viimeinen malli!
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Hieno sukkahotelli ! Veikkaukseni on 26 paria.

  VastaaPoista
 4. Tarkkaan kun laskee, niin eiköhän siinä ole 29 paria =) Sukkahotelli olis kyllä mainio ja tarpeellinen meilläkin.

  VastaaPoista
 5. Ihana arvonta, joten leikkimielellä mukaan. Arvaan, että 30 tai 31 paria, kuukauden jokaiselle päivälle oma parinsa. Kauniita malleja, mutta tuo Diversion houkuttaisi, koko 39 on jalassani...

  VastaaPoista
 6. Minäpä heitän 32 paria!
  Ihana vihreä-pinkki lanka, ja malleista joko eka tai vika, koossa 39, kiitos :-D
  Kiva sukkahotelli!

  VastaaPoista
 7. 25 paria, vasen lanka ja eka malli, koko 37.

  VastaaPoista
 8. 27 paria :)
  A.P.
  anne.li34(at)outlook.com

  VastaaPoista
 9. Arvaan niinkin paljon kuin 52 paria. :) Pidän eniten Sweetgeorgia Tough love sock-langasta ja Firestarter-mallista koossa 38.

  VastaaPoista
 10. Veikkaan 29 paria =), Zigzagular näyttää kivalle mallille (koko 38). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Veikataanpas 28 paria. Todella hieno keksintö tuo sukkahotelli. Kauniit nuo tummat spiraaliraitasukat. nina40fi@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Kyllä siinä näyttäisi olevan 42 paria, ihan selvästi.
  Hieno tuo sukkahotelli, ihan mieletön. Kuinka mun heti alkoi tehdä mieli tuollaista? Tosin siihen riittäis nyt noin neljä huonetta ja tupa ois täys.

  VastaaPoista
 13. Minä veikkaan sukkamääräksi 32 paria. Ja liityn jonon jatkoksi ihailemaan sukkahotellia.

  VastaaPoista
 14. Nyh, myöhästyin. Jäin tutkimaan liian pitkäksi aikaa lankoja ja niistä tehtyjä toteutuksia Ravelryssä.
  No heitetään arvaus että 38 paria sukkia.
  Langoista vyyhdillä viehättää ehdottomasti eniten Indigo Dragonfly Merino Nylon Sock ja malleista Diversion. Ko. lanka ja malli eivät ehkä kuitenkaan tekisi riittävästi oikeutta toisilleen joten jos valitsemaan pääsisin niin haluaisin Firestarter -sukat joko Sweetgeorgia Tough love sock -langasta, mutta joka saattaa lätäköityä pahasti jolloinka myös Alina Shea Creations Frost Moon -lanka kävisi. Nämä päättelyni nyt ajattalin tähän kirjata vaikken arvontaan ehtiäkkään.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.