maanantai 16. toukokuuta 2016

Sweet Nuttins - uusintakierros

Minulla on tarkoitus tänäkin vuonna lahjoittaa pois ainakin suurin osa sekä hullutuksen että Tds:n sukista (kun minulla noita sukkia kyllä jo riittäisi yhden naisen tarpeisiin). Niinpä tein ihan tarkoituksella neloskierroksen sukistakin itselleni vähän liian pienet, ettei jää houkutusta jättää niitä itselle. Mutta sukat on niin kauniit ja malli niin mukava tehdä, että löysinkin sitten itseni sovittelemasta mitkä helmet sopisivat minkin langan kanssa. Ja vaikka sitten päättäväisesti tunginkin langat ja helmet takaisin laatikoihin, olinkin muutaman tunnin kuluttua luomassa silmukoita.


Siis ihan väkisillä hyppäsivät nämä sukat puikoille. Näitä oli todella kiva tehdä toisenkin kerran. Langaksi valikoitu vyyhti viime vuoden tourin palkintolangoista. Ihana merinovillainen sukkalanka, jossa on myös kashmiria. Pehmoista ja väri on todella kaunis. Lanka ei näyttänyt vyyhdillä ihan noin kirjavalta ja vähän jo säikähdin kutoessani, että katoaako sukkien kuviointi, mutta ihan hyvin näkyy langan kirjavuudesta huolimatta.

Malli: Sweet Nuttins
Lanka: Dragonfly Fibers Djinni Sock, väri Cognac
Puikot: 2 mm Knit Pro Karbonz - sukkikset
Langanmenekki: 108 g
Eli nämäkin sukat muuttavat uuteen sukkahotelliini, jonne perustamisvaiheessa muuttamassa olleiden sukkaparien määrää voi arvailla vielä huomiseen puoleenpäivään saakka.

4 kommenttia:

 1. Sievät on sukat ja niin on värikin. Pitäähän ne (yhdet) varasukatkin olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varasukat ... tämän termin otankin käyttöön, kun tekee mieli tehdä itselle uudet sukat.

   Poista
 2. Kaunis malli ja kaunis lanka. Vastustamaton yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on ihanat! Saapa nähdä milloin raaskin näitä oikeasti käyttää.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.