tiistai 17. toukokuuta 2016

Sukkahotellin asukkaiden määrä

On tullut aika paljastaa kuinka monta paria muutti uuteen sukkahotelliin. Tälläiseltä siellä näytti muuton jälkeen. Ylimmässä kerroksessa oli vain yksi asunto tyhjänä:Alemmassa kerroksessa oli tilaa vielä reilusti:


Yhdessä kerroksessa on 30 asuntoa eli hotelliin muutti 39 sukkaparia. Viisi sukkaparia ei muuttanut hotelliin, vaan joutui liian huonokuntoisena poistoon. Eli kasasta löytyi 44 sukkaparia.

Arvauksia tuli kaikkiaan 20; pienin oli 25 paria ja suurin 53 paria. Aivan oikeaa määrää ei kukaan arvannut, vaan lähimmäksi arvasi MiunMaun: 42 paria.

Suoritin arvonnan kaikkien arvauksien kesken ja jämälankasukat saa:Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistuneille!
5 kommenttia:

 1. Ihana idea sukkahotelli! Se voisi olla vaikka pystyssä seinällä, niin hieno taideteos se on! Ja onnittelut voittajalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä noita laatikoita on ilo katsella. Ja jotenkin sukkia ei näytä olevan läheskään niin paljon kuin niissä pursuavissa koreissa.

   Poista
 2. Ihanat, pirteät, täydellisesti istuvat sukat saapuivat tänään postissa <3
  Kiitos kiitos kiitos!

  Hirmusti tsemppiä TDSään! Mä olen vaan aloittanut ja purkanut ja huomannut purkaneeni turhaan ja aloittanut uudelleen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että sukat oli sopivat. Itsekin tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon, ihanaa lankaa!

   TdS käynnistyi osaltani vauhdikkaasti, samoin muillakin Speedyillä. Nyt odotellaan vaan seuraavaa etappia.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.